top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

24M2 P10 LED-ulkonäyttö Tamperen Koskikeskuksen julkisivuun


Toimitimme vuodenvaihteessa 2012 suuren LED-ulkonäyttö videoseinän Tampereella sijaitsevaan Kauppakeskus Koskikeskuksen julkisivuun. LED-ulkonäytön pikselitiheys on P10 ja sen strategiset mitat ovat 6,5m x 3,8m. LED-videoseinä on toteutettu RGB DIP LED -kabinetti tekniikalla ulkokäyttöön. LED-videoseinätoimitus kuuluu kauppakeskuksen suurempaan digitaalisen ja elämyksellisen viestinnänhankkeeseen, joka on osa koko kauppakeskuksen saneerausta.

Video Tampereen Koskikeskuksen LED-videoseinästä

Olemme alkuvuonna kuvanneet oheisen lyhyen esittelyvideon rakentamastamme LED-videoseinästä kun kauppakeskuksen julkisivu oli vielä saneerauksessa.

Haastava rakennushanke

Kauppakeskus Koskikeskus on kokenut mittavan saneerauksen 2011 – 2012 välisenä aikana, jonka keskivaiheelle ajoitettiin uuden LED-videoseinäjulkisivun rakentaminen. Videoseinä päätettiin ottaa käyttöön markkinointi- ja viestintävälineenä kun saneeraus oli vielä kesken sillä kauppakeskuksen toiminta jatkui saneerauksen aikanakin lähes normaalisti.

Lähtökohta videoseinän rakentamiselle oli arkkitehdin piirustuksien mukainen sijainti julkisivussa. Kun aloitimme LED-videoseinän rakennushankkeen sijainti oli tyhjä aukko maassa, jonka ympärille oli alkanut nousemaan kauppakeskuksen muita teräsrakenteita. Koska kauppakeskuksen rakennuttamisen aikataulu oli tarkka, tehtävämme oli koordinoida LED-videoseinän rakentaminen oikeaan ajankohtaan. Oikean ajankohdan suunnitteleminen ja toteuttaminen oli haaste. Suuressa rakennushankkeessa työskenteli kymmeniä eri sidosryhmiä, joiden kaikkien kanssa piti yhteistyössä luoda oikein ajoitetut puitteet LED-videoseinän rakentamista varten.

LED-videoseinää ympäröivät rakenteet, sähköjärjestelmät, verkkoyhteydet, laitehuone, asennustelineet ja näytön suojalasit suunniteltiin ja rakennettiin yhdessä kohteen arkkitehtien, rakennusurakoitsijoiden, sähkösuunnittelijoiden ja asiakkaan edustajien kanssa samaan aikaan kun selviteltiin lupa-asioita. Ympärillä tapahtuvat kauppakeskuksen saneeraukseen liittyvät asiat tekivät hankkeesta erittäin mielenkiintoisen ja opimme haasteiden kautta mitä tarkoittaa toimia suuren saneeraushankkeen keskellä. Joustavalla ja asiakasta sekä sidosryhmiä ymmärtävällä toiminnalla saimme lopulta videoseinän asennettua ja otimme ratkaisun käyttöön alkuvuonna 2012.

Kattava palvelukokonaisuus

Toimitimme LED-videoseinäratkaisun asiakkaalle avaimet käteen periaatteella ja toteutimme LED-videoseinän ympärille myös hankkeen projektijohdon yhteistyössä asiakkaan edustajien kanssa. Olemme alusta alkaen operoineet LED-videoseinää yhteistyössä mediamyyjien, kauppakeskuksen johdon sekä kauppakeskuksen markkinoinnista vastaavan yksikön kanssa. Vastaamme mainoksien, tiedotteiden ja muun aineiston oikeasta formaatista, niiden esitystavasta, ajastamisesta sekä yleisestä teknisestä toimivuudesta ja valvonnasta LED-videoseinän etähallinnan avulla.

Näkyvä maamerkki ja huomattava viestinnän työkalu

Tampereen Koskikeskuksen julkisivun suuri LED-videoseinä on Hatanpään Valtatien maamerkki ja kauppakeskukselle huomattava mainostamisen sekä viestinnän työkalu. LED-videoseinässä esitetään kaupallisia mainoksia sekä tiedotteita kauppakeskuksen toiminnasta, jotka eivät jää näkymättä vaikka ajaisit autolla ohi pysähtymättä. Katso video Youtubesta.

Dig-it toimittaa digitaalisen viestinnän työkaluja

Dig-it Digital & Intelligent on Suomalainen yhtiö, joka on erikoistunut digitaaliseen viestintään ja teknologiaan. Toimitamme esimerkiksi suuria näyttöseiniä sekä digitaalisen viestinnän ratkaisuja ammattikäyttöön. Kun haluat tietää lisää tai tarvitset asiantuntijaa ota meihin yhteyttä. Palvelemme mielellämme.


54 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

ความคิดเห็น


ปิดการแสดงความคิดเห็น
bottom of page