top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Vihdin kartingradalle 4,9M2 P20 LED-ulkonäyttö-videoverho tulostauluksi


Dig-it toimitti Vihdin Kartingradalle kompaktin P20 SMD LED-ulkotaulu videoseinän videoverhotekniikalla, jota käytettiin suurimpien tapahtumien virallisena tulostauluna. Videoverhoa käytettiin muun muassa Kartingin SM-tason osakilpailu viikonloppuna, Kartingin aluemestaruuskilpailussa, KZ2 SM viikonloppuna sekä Historic SM Formula -kilpailuissa.

Asiakas oli erittäin tyytyväinen digitaaliseen LED-videoverhoon, joka toimi kierrosnäyttönä sekä tulosmonitorina. Videoverhon koko ja resoluutio sopivat hyvin 13-14 parhaan ajan esittämiseen tai näyttämään sijoituksen, auton numeron, kuljettajan nimen ja viimeisimmän kierrosajan.

20 SMD LED-videoseinä videoverhotekniikka

LED-videoverho koostuu kevyistä LED-verhomoduuleista, jotka ovat IP65 -suojaluokitettu ja toimivat erittäin hyvin vaativassa ulkokäytössä. LED-videoseinän verhomoduuli on 35% läpinäkyvä ja päästää hyvin tuulta läpi, jolloin videoseinän tuulenvastus pienenee. Vihdin Kartingradalle toimitettu LED-videoverhon koko on 4 x 3 moduulia, noin 2,56m x 1,92m eli yhteensä 4,91m2. LED-videoverhon SMD-LED pikselitarkkuus on P20, jonka optimaalinen katseluetäisyys on 20m. Näytön kirkkaus on 3500cd/m2, 140/ 140-asteen katselukulmalla. Virran kulutus kirkkaudesta riippuen on 3,3 – 6,6kW.

LED-ulkonäyttö videoverho suurimpiin tapahtumiin

Toimittamamme LED-ulkonäyttö videoverho on kevyt ja ketterä, joten sitä on helppo liikuttaa ja asentaa. Vihdin LED-videoverhoa tullaan käyttämään tulevaisuudessa myös muissa tapahtumissa tulos- ja mainostauluna.

Dig-it toimittaa suuria LED-ulkonäyttöjä, videoseiniä ja näyttötauluja

Dig-it Digital & Intelligent™ on digitaalisen viestinnän asiantuntija ja teknologian maahantuoja. Tarjoamme kattavan tuotemalliston LED-videoseiniä, Info-kioskeja, info-näyttöjä ja muita digitaalisen viestinnän työkaluja sekä menetelmiä. Kun tarvitset apua ja asiantuntijaa ota yhteyttä - palvelemme mielellämme.


21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page