top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Nelosen uutisstudion videoseinäpäivitys


Olemme toteuttaneet Nelosen uutisstudion videoseinäratkaisut ja lokakuussa teimme studion 4 x 3 videoseinään päivityksen yhdistämällä kaksi keskimmäistä 1 x 3 videoseinätornia yhdeksi 2 x 3 videoseinäpinnaksi. Aiemmin keskimmäiset videoseinänäytöt olivat 90-asteen kulmassa.

Alla olevasta linkistä voit katsoa Nelosen 15.12.2013 klo 18:50 lähetetty uutislähetys, jossa näkyy hyvin päivitetty videoseinäratkaisu: http://www.nelonen.fi/uutiset/videot-ja-uutislahetykset/1465378-nelosen-uutiset—kausi

Yhdistämällä kaksi videoseinätornia asiakas halusi helpottaa aineiston esittämisen valmistelua ja piristää uutisstudion lavastuksen ilmettä. Kuvauksen näkökulmasta päivitetty videoseinä näkyy kotikatsomoon selkeämmin. Studiossa esitetäänkin nyt keskimmäisessä 2 x 3 videoseinässä aiempaa isompia graafisia-elementtejä.

Nelosen studio on tehokkaasti käytössä eri ohjelmien lavasteissa. Päivityksen toteuttaminen ajoitettiin joustavasti studiossa tehtävien lähetyksien ehdoilla. Päivitys toteutettiin yhden yön aikana suunnitellusti ja aikataulussa.

Alla kuva Nelosen uutisstudion aiemmasta keskimmäisestä videoseinästä. Klikkaamalla kuvaa pääset katsomaan muita Nelosen uutisstudion videoseinäkuvia aiemmasta toteutuksestamme.


29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page