top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

DiLED® A1688 tienvarsi LED-ulkonäyttö


DiLED® A1688 tievarsi LED-ulkonäyttö mainostaulu Lappeenrannassa

Toteutimme DiLED® A1688 tievarsi LED-ulkonäyttö mainostaulun Nuijanmaantielle, Lappeenrantaan. Uusi digitaalinen LED-mainosnäyttö rakennettiin alkuvuodesta 2014 uuden kauppakeskuksen Grand Orchideen digitaalista ulkomainontaa varten.

Uusi LED-ulkonäyttö on toteutettu tehokkaalla P16 DIP LED-tekniikalla, jolla saavutamme aurinkoisena päivänä 12 000nit/m2 valovoiman. Tämä takaa, että tievarsimainoksen sisältö näkyy kirkkaana myös aurinkoisina päivinä.

Ratkaisu toteutettiin asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella sisältäen LED-videoseinän lisäksi myös kohteen valmistelevat työvaiheet, kuten:

  • ratkaisukartoitus

  • ratkaisusuunnittelu

  • projektointi

  • projektijohto

  • urakointikilpailutus

  • rakennustyöt

  • perustustyöt

  • sähkötyöt

Tievarsimainos avaimet käteen -periaatteella

Asiakas valitsi yrityksemme kumppaniksi johtamaan LED-ulkomainosnäytön rakennusprojektin ja valmistelevat työvaiheet. Toteutimme kohteen ja LED-mainosnäytön urakan projektoinnin, budjetoinnin, suunnitelmat sekä urakointien tarjouskilpailutuksen. Etsimme ja löysimme paikallisia toimittajia toteuttamaan ratkaisun sähkötyöt, maatyöt ja perustustyöt. Näin pystyimme tuottamaan asiakkaalle kustannussäästöjä. Tehokkaan projektinhallinnan avulla toteutuksen osa-alueet valmistuivat oikeaan aikaan ja oikeassa järjestyksessä. Yhteistyö paikallisien yrittäjien kanssa sujui erittäin hyvin ja se mahdollisti urakoinnille joustavat aikataulut.

LED-ulkonäytön esittelyvideo

Ohessa lyhyt esittelyvideo LED-ulkonäytön rakentamisesta, pystytyksestä sekä mainonnasta.

LED-mainosnäyttö ulkokäyttöön

Lappeenrannan tievarsi ulkonäyttö toteutettiin DiLED® A1688 LED-kabinettisarjalla. Käy tutustumassa malliin klikkaamalla tästä linkistä.

Olemme toteuttaneet samaan sarjaan perustuvalla mallilla myös Kauppakeskus Koskikeskuksen 24m2 kokoisen julkisivuun upotetun LED-videoseinän Tampereellavuonna 2012.

Yhteistyössä Tammerneon Oy:n kanssa

Uuden tievarsi LED-videoseinän suunnittelu ja kokoonpano toteutettiin yhdessäTammerneon Oy:n kanssa. Tammerneon Oy on Pohjoismaiden johtava valomainoksien valmistamiseen erikoistunut perheyhtiö Tampereelta.

Yhteistyömme tuloksena syntyi uusi DiLED® Billboard -ulkonäyttöjen tuotesarja, jota monistamme jatkossa entistä kustannustehokkaammin ja jonka voi räätälöidä kohde kohtaisesti.

Yhteistyö Tammerneonin kanssa tiivistyi hankkeen aikana merkittävästi. Onnistuneen hankkeen toteuttaminen yhdessä johti yhteistyösopimukseen, jossa Tammerneon valitsi yrityksemme digitalisoimaan heidän olemassa olevia staattisien valomainoksien tuoteryhmiä DiLED® -komponenteilla ja ratkaisuilla. Vuoden 2014 aikana tuotteistamme yhteistyössä uusia digitaalisen mainostamisen ratkaisuja ulko- ja sisäkäyttöön.

Käy tutustumassa Tammerneon Oy:n kotisivuihin klikkaamalla tästä linkistä.

Lue lisää yhteistyöstämme klikkaamalla tästä linkistä.

Etsitkö kumppania toteuttamaan mainosratkaisuja?

Kysy meiltä tarjous. Tarjoamme tehokkaita LED-ulkonäyttöratkaisuja ja asiantuntevaa palvelua!

Ota yhteyttä ja kysy lisää, palvelemme mielellämme!


181 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page