top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

DiLED® E10 LED-videoseinä Scandinavian Hunks -teatterikiertueella


DiLED® E10 LED-videoseinä kiertueella

Scandinavian Hunks tanssiryhmä toteutti Suomen laajuisen teatterikiertueen. Tanssiryhmä etsi näyttävää ja kustannustehokasta digitaalista lavasteratkaisua. Ratkaisumme oli DiLED® E10 LED-videoseinä, johon toteutimme myös näyttävän ja musiikkiin synkronisoidun show-sisällön.

Ilmava ja ohut digitaalinen lavasteratkaisu

Videoseinä toteutettiin ripustettuna lavan takaseinää vasten. Ratkaisu lennätettiin viiden metrin korkeudesta trussilinjasta ohuilla vaijereilla. Ratkaisun ilme oli ilmava ja kevyt ja se oli nopea asentaa sekä purkaa.

Viisi LED-näyttöä

Ohut DiLED® E10 LED-paneeli asennettiin viiteen neljän paneelin LED-näyttöryhmään, joilla toteutettiin kustannustehokas ratkaisu joka kuitenkin näytti isolta suhteessa kiertueen teatterilavojen kokoon. Valovoimainen paneeli valaisi lavaa ja näkyi selvästi aina takimmaisille riveille. P10 pikselitiheys oli hyvä valinta esittää näyttäviä videoita, animaatioita ja graafisia efektejä, jotka käsikirjoitettiin ja tuotettiin kiertuetta varten

Show-sisältö

Tuottamamme LED-videoseinän show-sisältö toteutettiin yhdessä teatterikiertueen tuottajan kanssa, jolla oli selvä visio. Toteutimme tuottajan vision omilla mausteillamme höystettynä ja lopputulos oli tyylikäs visuaalinen kokonaisuus ketterällä LED-tekniikalla, joka mahtui kahteen isoon kuljetuslaatikkoon.

Tyytyväinen asiakas

Tanssi-shown nähneet asiakkaat saivat vauhdikkaan esityksen lisäksi visuaalisen elämyksen ja koko show lisämaustetta kiertueen lavastuksiin.

DiLED® E10 LED-näyttö

DiLED® E-sarjan LED-paneeli on monipuolinen, kevyt ja valovoimainen. Siksi E-sarja sopii erinomaisesti myös kiinteään asennukseen. Olemme toteuttaneet E-sarjan LED-paneelilla esimerkiksi Tampereen Koskikeskuksen kauppakeskuksen jättimäisen videoseinän.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Etsitkö visuaalisen viestinnän ratkaisutoimittajaa? Tai tarvitsetko LED-videoseinää? Meiltä saat yhdellä yhteydenotolla parhaan LED-tekniikan sekä asiantuntevan palvelun!


30 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page