top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Santander on siellä missä asiakas on!


Santander All in one

Santander lanseerasi 6.11.2014 Finlandiatalolla Autokauppa 2015 -tapahtumassa uuden All in one -rahoituksen. All in one -rahoitus esiteltiin tapahtumassa digital signage -kosketusnäytöillä, joilla asiakas voi itsenäisesti tutustua rahoitukseen nopeasti sekä helposti. Kosketusnäytöillä esitettävässä virtuaalisessa autokaupassa asiakas voi tutustua laajaan autovalikoimaan verkkokaupan tavoin, kuten www.allinone.fi -verkkopalvelussa.

Digital Signage -kosketusnäyttöratkaisu

Asiakkaat elävät digitaalisien viestintävälineiden vuorovaikutuksessa entistä enemmän. Tarjoamamme ratkaisut mahdollistavat digitaalisen sisällön jakamisen ja esittämisen hallitusti fyysisessä ympäristössä, kuten myymälöissä ja kauppakeskuksissa. Myös Santander kohtaa asiakkaat uudella tavalla, hyödyntämällä myymälöitä ja sijoittamalla digital signage -kosketusnäyttöjä sinne missä asiakkaat ovat ja missä luottohakemuksia haetaan.

Santander tuo uuden All in one -palvelun vuoden 2015 aikana useisiin myymälöihin ja kauppakeskuksiin ympäri maan, joissa ratkaisujamme tullaan hyödyntämään. Ratkaisumme sisältävät digital signage -kosketusnäyttöratkaisut, brändätyt lattia- ja pöytätelineet, interaktiiviset käyttöliittymät ja teknisen etävalvonta- sekä ylläpitopalvelut.

Santander

Santander Consumer Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö ja Suomen suurin ajoneuvorahoittaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Helsingin Hermannissa, jossa 150 santanderilaista huolehtii tunnollisesti suomalaisten erilaisista rahoitustarpeista autoista vapaa-aikaan. Santander tarjoaa monipuolisia rahoitusratkaisuja ja toimivaa asiakaspalvelua toimitusjohtaja Pekka Pättiniemen johdolla. Santander kehittää kulutusluotto- ja rahoitustoimintaa tuomalla jatkuvasti uusia palveluita markkinoille.

Santander kuuluu espanjalaiseen Grupo Santander -ketjuun, joka toimii useissa eri maissa ympäri maailman. Suomessa yrityksellä on asiakkaita noin 150 000.

Otatko sinä huomioon asiakkaidesi tarpeet?

Kun haluat olla läsnä siellä missä asiakkaasi ovat tänään ja huomenna, ota yhteyttä ja kysy lisää!


20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page