top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Pelican Self Storagen julkisivu sai uuden ulkomainosnäytön


Pelican Self Storage on Suomen suurin erilaisia pieniä varastotiloja tarjoava yritys. Pelican Self Storagella on vuokrattavia varastotiloja keskeisillä sijainneilla Etelä-Suomessa. Helsingin Vallilassa sijaitseva varastokokonaisuus käsittää kokonaisen rakennuksen ja sitä ei moni tiennyt.

Näkyvyyden haaste

Pelican Self Storage on käyttänyt aiemmin julkisivussaan staattisia banderolleja joita ei erota hämärällä eikä niihin kiinnittänyt huomiota erityisesti päivälläkään. Banderollien vaihtokustannukset olivat merkittävät. Pelican Self Storage etsi nykyaikaista tapaa mainostaa julkisivussa ja antoi meille haasteen, -miten saada Vallilan toimitilojen ohi meneville ihmisille kerrottua Pelican Self Storagen olemassa olosta.

Tutkimus

Otimme haasteen vastaan ja aloitimme työn tutkimalla kohdetta, ympäristöä sekä kohdeyleisöä. Vallilan kiinteistö sijaitsee erittäin vilkkaan tien varrella ja rakennuksen eteen risteysalueen liikennevaloihin muodostuu muutaman minuutin välein pitkä autojono. Varsinkin ruuhka-aikaan risteyksessä istuu kymmeniä potentiaalisia asiakkaita noin minuutti kerrallaan. Tämän tiedon perusteella päätimme kertoa Pelican Self Storagesta näille autoilijoille lyhyesti ja ytimekkäästi käyttämällä videoseinää näyteikkunan takana.

Etähallittava LED-videoseinäratkaisu

Toteutimme Pelican Self Storagelle ytimekkään ja huomiota herättävän animoidun sisällön ja asensimme näyteikkunan taakse etähallittavan DiLED® E10 sarjan LED-videoseinän. LED-videoseinä näkyy suoraan risteykseen ja tavoitteemme on saada autoilijat hoksaamaan, että kyseisessä kiinteistössä toimii Pelican Self Storage ja tehdä samalla yrityksen Pelikaani-tunnusta tunnetummaksi.

Optimoitua sisältöä

Kun suunnittelimme ratkaisua rakennuksen julkisivussa oleva ikkuna osoittautui nopeasti videoseinän parhaaksi asennuspaikaksi ja päätimme käyttää koko videoseinän kokoista animoitua Pelikaani hahmoa ja ainoastaan lyhyitä sanoja, jotta näkyvyys olisi paras mahdollinen myös kauemmas.

Onnistunut ratkaisu

Väitämme, että nyt risteyksessä oleva autoilija ei voi olla huomaamatta Pelican Self Storagen ulkomainosta. Mainoksen näkyvin elementti on videoseinän kokoinen animoitu Pelikaani hahmo, joka kurkkii ikkunan takaa ja vinkkaa autoilijoille silmää. Mainoksessa kerrotaan myös lyhyesti Pelican Self Storagen palvelusta muutamalla sanalla. Sen verran minkä autoilija kerkeää sisäistämään parilla vilkaisulla.

Yksilöllisesti optimoituja digitaalisia mainos- ja näkyvyysratkaisuja

Olemme erikoistuneet tuottamaan yksilöllisiä markkinointi- ja viestintäratkaisuja, joissa hyödynnetään digitaalista sisältöä ja teknologiaa, kuten digital signage -järjestelmiä, ulkonäyttöjä ja videoseiniä. Ota yhteyttä ja anna meille haaste. Takaamme, että ratkaisujemme avulla sinutkin huomataan massan keskeltä!


36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page