top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Asiakkaamme ovat erinomaisen tyytyväisiä palveluihimme


Tämä kävi selväksi, kun kysyimme kohdennetusti yhteistyökumppaneiltamme heidän mielipiteitään toiminnastamme. Muun muassa näin meitä kommentoitiin palautteissa:

”Dig-itillä on erittäin nopea vasteaika ongelmatilanteissa.”
”Henkilöstö saadaan aina tavoitettua.”
”Selkeää ja ryhdikästä toimintaa.”

Lähetimme asiakkaille maaliskuussa 2015 kyselyn toimintamme laadusta. Kyselyssä tiedusteltiin muun muassa asiakkaiden tyytyväisyyttä Dig-itin reagointinopeuteen, projektinhallintataitoihin ja henkilökunnan tavoitettavuuteen. Vastaukset olivat kokonaisvaltaisen positiivisia: niiden keskiarvo oli yli 4,5 asteikolla, jolla arvo 1 oli ”erittäin kielteinen” ja arvo 5 ”erittäin myönteinen”.

Sanoma Media Finland, Helsinki

Head of Sanoma Creative Studio Paavo Tervonen Sanoma Media Finlandilta kehuu Dig-itin kokonaiskuvaa myönteiseksi.

ABB Semiconductors, Vaasa

Senior buyer Jarkko Hirvonen ABB Oy:stä totesi palautteessaan, että Dig-itin henkilökunnan ohjeistus ja tuki ovat seikkaperäisiä.

Loimaan Bisons, Loimaa

Anssi Rämön, Loimaa Bisons -koripallojoukkueen joukkuejohtajan, mielestä Dig-it saavuttaa sovitut toimitusajat hyvin.

Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme

”Kiitämme asiakkaitamme saamastamme palautteesta, josta olemme ylpeitä. Olemme tyytyväisiä, että olemme onnistuneet palvelemaan asiakkaitamme tavoitteidemme mukaisesti. Selvitämme tulevaisuudessakin asiakkaidemme tyytyväisyyttä, jotta voimme säilyttää palveluidemme ja tuotteidemme tason korkeana”, Dig-itin toimitusjohtaja Marko Ertunc kertoo.

Olemme teitä varten

Kokonaiskuva Dig-itistä oli joka palautteessa joko myönteinen tai erittäin myönteinen. Suuri kiitos asiakkaille ja kumppaneille luottamuksestanne. Tehdään jatkossakin ensiluokkaista yhteistyötä!


36 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page