120″ projisointivalkokangas on arvottu

December 15, 2013

 

 

Arvoimme kaikkien uutiskirjeemme tilanneiden kesken uuden kaarevan alumiinikehyksisen projisointivalkokankaan. Kiitos kaikille osallistuneille ja uutiskirjeen tilaajille. Valkokankaan voitti Marek Pluciennik. Onnetar arpoi voittajan jolle valkokangas tulee tarpeeseen. Marek on Vantaalainen liikkuvan kuvan taiteilija, videokuvaaja ja elokuvataiteilija. Hänestä voi lukea lisää alla olevista linkeistä. Marek saa valkokankaan sopivasti ennen Joulua. Onnea vielä kerran voittajalle ja toivomme, että uudesta valkokankaasta on paljon iloa!

 

www.catalysti.fi

www.ptarmigan.fi

www.AAVEfestival.org

 

Tilaa uutiskirjeemme

 

Jos et vielä ole tilannut uutiskirjettämme voit tehdä sen tästä linkistä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä ajankohtaista tietoa alastamme, digitaalisesta viestinnästä, uutisia mielenkiintoisista ratkaisuista ja uudesta tekniikasta, kuten

  • videoseinätekniikasta

  • infonäytöistä

  • projisointitekniikasta

  • kosketusnäytöistä

  • LED-videoseinätekniikasta

Lisäksi lähetämme tarjouksia joilla voit säästää jopa 40% listahinnoista! Ajoittain järjestämme myös arvontoja ja kilpailuja joissa on hyviä palkintoja. Tilaa sinäkin uutiskirje nyt tästä!

Please reload

Uutiset

Please reload

Uutisarkisto

Please reload

Myynti

 

​Asiakaspalvelu

+358 44 300 4915

asiakaspalvelu@dig-it.fi

Osoite

 

Dig-it Digital & Intelligent™

C/O Läpimurto Oy

Kivikonlaita 38 A

00940 Helsinki

Copyright © 2009 - 2020 Dig-it™. Kaikki oikeudet pidätetään.