Toteutimme Kuntatalon AV-suunnittelun

October 1, 2014

 

Toteutimme Kuntatalon kahden ylimmän kerroksen AV-suunnittelun. Kuntataloon rakennetaan  nykyaikainen työympäristö, jossa hyödynnetään uusinta tieto- sekä esitystekniikkaa tehostamaan päivittäistä työskentelyä.

 

Kuntatalon kahdessa ylimmässä kerroksessa sijaitsevat Kuntaliiton toimihenkilöiden toimitilat, neuvotteluhuoneet, torialueet, vastaanotto aulat, videoneuvottelutilat, edustustilat sekä työhuoneet.

 

Kuntaliitto ry on Suomen kuntien muodostama yhdistys, jonka toiminnassa ovat mukana myös Suomen maakuntien liitot sairaanhoitopiirit  sekä koulutuksen ja muiden alojen kuntayhtymät. Suomen Kuntaliitto pyrkii edistämään kuntien ja kuntayhtymien toimintaedellytyksiä, yhteistyötä ja elinvoimaa niiden asukkaiden hyväksi. Keinoina ovat edunvalvonta, palvelut ja kehittäminen. Kuntaliitossa työskentelee vajaat 300 henkilöä pääosin asiantuntijatehtävissä.

 

Kuntatalo on viihtyisä kokouspaikka Helsingin Kalliossa lyhyen matkan päässä Hakaniemen metroasemalta. Kokoustiloja ja tilaussaunaa vuokrataan erilaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen.

 

 

Mitä, kenelle,

missä ja miksi

 

Tavoitteemme oli toteuttaa AV-suunnitelma, jolla Kuntatalon monipuoliset kokoustilat, neuvotteluhuoneet, videoneuvottelutilat sekä edustustilat ovat tulevaisuudessa helppokäyttöiset ja palvelevat kaikentasoisia käyttäjiä mahdollisimman tehokkaasti.

 

AV-suunnittelumme yksi tärkein tehtävä oli kattava kartoitus lähtötilanteesta, käyttäjistä ja käyttöympäristöstä. Kartoituksen perusteella selvitimme asiakkaan tahtotilan, todelliset käyttötarpeet ja tulevaisuuden suunnan.

 

AV-suunnittelu

 

AV-suunnitelmamme koski seuraavia osa-alueita:

  • esityskytkimet

  • kosketusnäyttöpaneelit

  • huonevarausnäytöt

  • äänentoistot

  • neuvottelunäytöt

  • neuvotteluvideotykit

  • digital signage -järjestelmät

  • infonäytöt

  • etähallittavuus

  • asset management

 

Älykäs ja työtä tehostava esitystekniikka

 

Älykäs esitystekniikka sulautuu ympäristöönsä, on helppo käyttää, palvelee väsymättä ja tehostaa päivittäistä työskentelyä. Tilanne on todellisuudessa monesti päin vastainen. Tämä johtuu useasti siitä, että todellisia tarpeita ei ole selvitetty, saatikaan dokumentoitu. Tai yksinkertaisesti siitä, että toteutettuja ratkaisuja ei ole optimoitu kohtaamaan tarpeita.

 

Investointien taustalle tulee aina löytyä dokumentoitavat todelliset tarpeet sekä niitä palveleva tekninen ratkaisu, jolla on tarvittavat ominaisuudet ja funktiot.

AV-suunnittelijan roolissa kyseenalaistamme kuinka toimisto- ja konferenssiympäristössä voidaan oikeasti vaikuttaa uudella teknologialla ihmisten päivittäiseen työskentelemiseen.

 

Etsitkö tutkivaa otetta AV-suunnitteluun?

 

Tutkimme organisaatiosi ja yrityksesi työtapoja sekä työskentely-ympäristöä. Tutkimuksemme ja kartoituksemme perusteella dokumentoimme konkreettisia keinoja tehostaa työpäivää ja nopeuttaa esityksien pitämistä. Tutkimusdokumentaatiomme perusteella kehitämme ratkaisuja, jotka johtavat kustannussäästöihin ja parantavat esitysjärjestelmien käytettävyyttä. Voimme tuoda esityksiin myös kokonaan uusia ulottuvuuksia, jotka lisäävät viihtyvyyttä, keskittymistä ja oppimista.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Please reload

Uutiset

Please reload

Uutisarkisto

Please reload

Myynti

 

​Asiakaspalvelu

+358 44 300 4915

asiakaspalvelu@dig-it.fi

Osoite

 

Dig-it Digital & Intelligent™

C/O Läpimurto Oy

Kivikonlaita 38 A

00940 Helsinki

Copyright © 2009 - 2020 Dig-it™. Kaikki oikeudet pidätetään.