Äly / Älykalvo™

Älykalvossa on kahden filmin sisälle laminoituja nanokoon

kristallipolymeereja, jotka aktivoituvat heikko-virralla. Kalvo on ilman sähköä (OFF)

maitolasimainen ja läpinäkymätön. Kun älykalvo aktivoidaan (ON) jännitteellä kristallit järjestäytyvät ja kalvosta tulee läpinäkyvä. 

 

Älykalvo™

 

Älykalvo™ ei ole uusi keksintö. Maailmalla älykalvoa on käytetty vuosikymmeniä lukemattomissa kohteissa, kuten julkisissa tiloissa, yrityksissä ja kodeissa. Olemme tutkineet ja testanneet useita älykalvoja vuodesta 2009 sekä selvittäneet eri valmistajien laatueroja. Laatuerot syntyvät polymeerikristallien ja kalvon kemian kehityksen eri tasoista. Oikeanlaisen kemiallisen koostumuksen tuottaminen on haastavaa ja markkinoilla on useita eritasoisia tuotteita. Älykalvon kynnysjännitteen laskeminen heikko-virtatasolle ja kalvon läpinäkyvyyden lisääminen ja katselukulman laajentaminen yhdellä prosentilla on vaatinut kumppaneiltamme vuosien kehitystyön. 

Älykalvo™ ominaisuudet 

  • Yhdistää auringonsädehallinnan, näkösuojan sekä projisointipinnan

  • Toimii projisointikäytössä edestä ja takaa 

  • 87% läpinäkyvä kirkkaassa tilassa

  • Läpinäkyvässä tilassa laaja katselukulma

  • ON/OFF kytkentä millisekunneissa

  • Käyttöjännite (48V)

  • Sähkönkulutus (10W/m2)

  • Korkea UV-säteiden kestävyys

 

Säästä energiaa Älykalvolla™

 

Vaaleanharmaa maitolasimainen läpinäkymätön pinta toimii loistavasti näkö- ja yksityisyyssuojana ikkunoissa ja lasisissa väliseinissä kuten toimistoissa, lentokentillä ja pankeissa. Kotona Älykalvoa™ voi asentaa ikkunoihin, kuten sälekaihtimet. Kun kalvo on maitolasimaisessa tilassa se toimii hyvänä UV-suojana ja pehmentää valoa.

 

Älykalvosta tekee älykkään sen ominaisuus taittaa valoa kalvon sisällä nanokoon kristallien läpi. Kalvo päästää luonnon valon läpi mutta estää auringon haitallisia UV- ja infrapunasäteitä pääsemästä sisään. Tämä tarkoittaa, että älykalvolla voidaan säästää energiaa rakennuksissa, joissa auringon lämmittävät säteet halutaan suodattaa pois mutta luonnonvalo päästää sisään. Monet kalvot, heijastavat filmit ja kaihtimet estävät hyvin auringon haitallisien säteiden paistamisen ikkunoista sisään, jolla säästetään energiaa huoneen ilmastointikustannuksissa mutta samalla estetään myös luonnonvalo. Tämä johtaa energiakustannuksien siirtämisen valaistukseen. Kun

haluat kestävän suojan auringon haitallisia säteitä vastaan ja päästää hyödyllisen luonnonvalon huoneeseen valitse älykalvomme.

 

Älykalvo™ käy hyvin projisointiin

 

Vaalean harmaana kalvossa on erittäin hyvät diffuusio-ominaisuudet. Älykalvo sopii erinomaisesti myös projisointikäyttöön eli valkokankaaksi. Älykalvossa on erinomainen värientoisto ja laaja katselu kulma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalvon kristallikiteet levittävät valon tasaisesti nurkasta nurkkaan, joka tarkoittaa, että kuvan kirkkaus on tasainen myös tehokkaalla lähiprojektorilla. Muissa taustaprojisointi diffuusiokalvoissa lähiprojisointi saattaa aiheuttaa kuvan valoisuuden korostuman keskelle ”hot-spot”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Älykalvo™ toimitetaan mittatilaustyönä

 

Älykalvo™ tuotetaan mittaan. Ota yhteyttä ja tarkista mittasi saatavuus.

 
Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat ja vastaamme mielellämme kysymyksiin.

Myynti

 

​Asiakaspalvelu

+358 44 300 4915

asiakaspalvelu@dig-it.fi

Osoite

 

Dig-it Digital & Intelligent™

C/O Läpimurto Oy

Kivikonlaita 38 A

00940 Helsinki

Copyright © 2009 - 2019 Dig-it™. Kaikki oikeudet pidätetään.