top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Audiovisual 2013 messuosaston esittely


Audiovisual 2013 messuosaston esittely

Kiitos kaikille kävijöille!

Olimme näytteilleasettajana marraskuussa järjestetyillä Audiovisual -messuilla kolmatta kertaa. Messut onnistuivat hienosti ja kiitämme järjestäjiä, tiimiämme, vierailijoita sekä yhteistyökumppaneita!

Toimme messuille paljon esittelytekniikkaa jota esittelemme tässä lyhyesti.

Jos olet kiinnostunut hyödyntämään esittelykalustoamme tapahtumassasi

ota yhteyttä ja kysy lisää.

DiLED®

LED-videotekniikka

Messujen suurin ponnistuksemme oli uuden tuotemerkin lanseeraus usean vuoden kehitystyön tuloksena. DiLED® on uusi Suomalainen LED-videotekniikkaan erikoistunut tuotemerkki/konsepti.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kotisivuihin www.diled.fi

LED-videoseinät

Esittelimme messuilla useita erilaisia LED-videoseiniä, jotka ovat alennusmyynnissä tammikuu 2014 loppuun saakka. Alennuksessa ovat esittelykäytössä olleet P2.5, P4, P6, P10 ja P14 LED-videoseinät sisä- ja ulkokäyttöön.

LED-videoseinät soveltuvat erinomaisesti kauppakeskuksiin, myymälöihin, yökerhoihin, messuille ja tapahtumakäyttöön.

Katso messualennukset esillä olleista LED-videoseinämalleista

Jos haluat malleista lisätietoja ota yhteyttä!

P4 LED-videoseinä

Yllä olevissa kuvissa näkyy P4 LED-videoseinä, joka on ripustettu trussikehikosta. Esitimme P4 LED-videoseinässä DiLED® mainosvideota. Videoseinän koko on 3m x 1.7m ja resoluutio 768px x 432px.

Tarjoamme LED-videoseinämalleja, joilla voidaan jo nyt korvata olemassa olevia LCD-videoseinänäyttöjä. LED-videoseinän etu on esimerkiksi täysin saumaton kuva.

Valokuvat on otettu noin neljän metrin etäisyydeltä.

P10 LED-videoverho

Yllä olevissa kuvissa näkyy P10 LED-videoverho, joka on ripustettu trussikehikosta. Esitimme P10 LED-videoseinässä DiLED® mainosvideota. Videoseinän koko on 3m x 2.4m ja resoluutio 320px x 320px.

Valokuvat on otettu noin neljän metrin etäisyydeltä.

Olemme toteuttaneet E-sarjan LED-videoseinällä esimerkiksi Tampereen koskikeskuksen keskusaukion.

Olemme toteuttaneet E-sarjan LED-videoseinällä esimerkiksi Scandinavian Dancers shown.

P14 LED-videokatto

Yläpuolella kuvissa näkyy LED-videokatto, joka on toteutettu P14 LED-videoverholla. LED-videokaton resoluutio on 120px x 320px. LED-videokatto on suunniteltu messuosaston valaistuselementiksi, jossa toistettiin graafisia efektejä. LED-videokatto loi miellyttävän tunnelman osastomme Lounge-alueelle.

Voimme toteuttaa erilaisia LED-videokattoja eri käyttöympäristöihin lisäämään viihtyvyyttä ja sykettä tai luomaan tunnelmaa. LED-videokatto sopii erittäin hyvin esimerkiksi yökerhoihin.

Valokuvat on otettu noin neljän metrin etäisyydeltä.

NEC X551UN 2×2 -videoseinä

Esittelimme messuilla NEC X551UN -videoseinänäyttöjä, joilla toteutimme 2 kpl 2×2 -videoseinän. Asensimme molemmat videoseinät lattiatelineillä pystyformaattiin. Yksi videoseinä sijaitsi sohvien vieressä ja toinen osaston toisessa päädyssä baaritiskin takana.

Kuvissa näkyy NEC X551UN kapeakehyksisillä videoseinänäytöillä toteutettu 2 x 2 videoseinä. Esitimme videoseinässä kaksi erilaista mainosvideota. Ensimmäisessä videossa nostimme lanseerattavan uuden DiLED® -tuotemerkin esille näyttävillä logoanimaatioilla.

Yllä olevassa kuvassa esitimme toista ”mainosvideota”, -virtuaalista ikkunakonseptia. Virtuaalisesta ikkunasta näkyi rauhallinen rantamaisema. Messujen toisen päivän aikana lisäsimme ikkunanäkymään virtuaaliset puukehykset, josta on valokuvia alla. Puumaisilla kehyksillä yritimme tehdä ikkunan rantamaisemailluusiosta uskottavampi. Mitä mieltä Sinä olet, onnistuimmeko virtuaalisessa ikkunassa?

Videoseinät soveltuvat erinomaisesti kauppakeskuksiin, myymälöihin ja messuille kun halutaan esittää korkearesoluutioista kuvaa, jota katsotaan läheltä.

Ikkunakonsepti esittelee mielestämme hyvin digitaalilavastamisen etuja, kuten nopeaa päivittämistä. Näyttävällä sisällöllä voi herättää huomiota ja vaikuttaa asiakkaan tunnelmaan hetkessä.

Alla olevasta linkistä voit ladata NEC LCDX551UN -esitteen Englanniksi:

NEC_Datasheet_X551UN-english

Olemme toteuttaneet NEC X463UN videoseinänäytöillä esimerkiksi Nelosen uutisstudion

Pandoras Box mediaserveri-työasemat

Esittelimme messuilla kaksi Pandoras Box mediaserveri -työasemaa, joissa oli yhteensä neljä Dual Player -lisenssiä eli 8kpl Full-HD ulostuloja. Ohjasimme mediaservereillä videosisällön osaston videoseinille sekä audion osaston kahteen äänentoistoon.

Molemmat työasemat sisältävät

  • 2kpl Dual Player tietokone

  • 1kpl 23″ Samsung Full-HD työpöytänäyttö

  • 1kpl LED-videoseinän ohjelmointitietokone

  • 1kpl LED-videoseinän lähetinyksikkö

  • 1kpl USB-äänikortti

  • Laitteet ovat kestävässä ja tärinävaimennetussa kuljetuslaatikossa

Molemmat työasemat ovat tarjouksessa tammikuun 2014 loppuun saakka.

Ota yhteyttä ja kysy hintaa!

Alla olevasta linkistä voit ladata Pandoras Box dual player mediaserveri esitteen Englanniksi:

Coolux Pandoras Box mediaserver dual and quad player

Olemme toteuttaneet Pandoras Box dual player mediaservereillä esimerkiksi Scandinavia Dancers shown

Kosketusnäytöt

Esittelimme messuilla useita erilaisia kosketusnäyttöjä, joihin olimme tuottaneet yksinkertaisen ja toimivan DiLED® -esitteestä muokatun kosketusnäyttöversion. Kaikki esittelykäytössä olleet kosketusnäytöt ovat tarjouksessa tammikuun 2014 loppuun saakka.

Katso messutarjoukset esillä olleista kosketusnäytöistä

Toteutamme visioita ja tuotamme lisäarvoa

Audiovisual 2013 -messuoastomme oli meidän visio. Minkälainen visio ja tavoite Sinulla on messuilla, myymälässä, kauppakeskuksessa, hotellissa, yökerhossa tai muussa liiketoiminnassa?

Toimitamme ammattikäyttöön tarkoitettua tekniikkaa ja toteutamme vaikuttavia esitystekniikkaratkaisuja kaupallisiin sovelluksiin. Kun etsit rautaista ammattilaista joka osaa toteuttaa digitaalista viestintää fyysisessä ympäristössä, herättää asiakkaasi huomio tehokkaalla esitystekniikalla ja tuottaa Sinulle lisää myyntiä, ota yhteyttä ja kysy lisää!


27 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page