top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

120″ projisointivalkokangas on arvottu


Arvoimme kaikkien uutiskirjeemme tilanneiden kesken uuden kaarevan alumiinikehyksisen projisointivalkokankaan. Kiitos kaikille osallistuneille ja uutiskirjeen tilaajille. Valkokankaan voitti Marek Pluciennik. Onnetar arpoi voittajan jolle valkokangas tulee tarpeeseen. Marek on Vantaalainen liikkuvan kuvan taiteilija, videokuvaaja ja elokuvataiteilija. Hänestä voi lukea lisää alla olevista linkeistä. Marek saa valkokankaan sopivasti ennen Joulua. Onnea vielä kerran voittajalle ja toivomme, että uudesta valkokankaasta on paljon iloa!

www.catalysti.fi

www.ptarmigan.fi

www.AAVEfestival.org

Tilaa uutiskirjeemme

Jos et vielä ole tilannut uutiskirjettämme voit tehdä sen tästä linkistä. Tilaamalla uutiskirjeemme saat ensimmäisenä ajankohtaista tietoa alastamme, digitaalisesta viestinnästä, uutisia mielenkiintoisista ratkaisuista ja uudesta tekniikasta, kuten

  • videoseinätekniikasta

  • infonäytöistä

  • projisointitekniikasta

  • kosketusnäytöistä

  • LED-videoseinätekniikasta

Lisäksi lähetämme tarjouksia joilla voit säästää jopa 40% listahinnoista! Ajoittain järjestämme myös arvontoja ja kilpailuja joissa on hyviä palkintoja. Tilaa sinäkin uutiskirje nyt tästä!


4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page