top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Dig-it ja Tammerneon Oy aloittivat yhteistyön


Dig-it ja Tammerneon Oy allekirjoittivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Tammerneon Oy:n toimitusjohtaja Sami Liponkoski (vasemmalla) ja Dig-it Digital & Intelligent™ toimitusjohtaja Marko Ertunc (oikealla) allekirjoittivat merkittävän yhteistyösopimuksen Tampereella.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on yhdistää Dig-it:n erikoisosaaminen ja Tammerneonin 40-vuoden kokemus perinteisien valomainoksien valmistuksesta digitaalisien ratkaisujen kehittämiseksi kansainvälisille markkinoille.

Dig-it toteuttaa digitalisoimisen

Tammerneon luottaa Dig-itin asiantuntemukseen olemassa olevien tuotteiden digitalisoimisessa sekä kokonaan uusien tuotteiden kehittämisessä, markkinointisisällön tuottamisessa ja teknologia- sekä ohjelmistokomponenttien toimittamisessa.

Tammerneon valmistaa ja asentaa

Dig-it siirtää ratkaisujen rakenteiden valmistamisen ja videoseinien kokoonpanon Tampereelle. Tammerneonilla on Tampereella tehdas, jossa valmistetaan jatkossa Dig-itin toteuttamia pieniä ja valtavia videoseiniä sekä muita digital signage ratkaisuja. Nykyaikainen tehdas mahdollistaa suurienkin ratkaisujen ja kappalemäärien valmistamisen kustannustehokkaasti ja nopealla toimitusajalla.

Yhteistyössä on voimaa

Dig-it ja Tammerneon yhdistää olemassa olevan kansainvälisen sekä kotimaassa valtakunnallisen auditoitun asentajaverkoston videoseinä- ja digital signage-ratkaisujen asentamiseen. Yhteistyö ja valtakunnallinen asentajaverkosto varmistaa, että pystymme toteuttamaan mittavienkin projektien toimitukset sekä logistiikan kustannustehokkaasti ja paikallisesti koko Suomessa.

Visual communications -kansainvälisessä mittakaavassa

Sopimuksen myötä Suomeen syntyy ainutlaatuinen perinteisen valomainonnan ja digitaalisen visuaalisen viestinnän tehdas, jolla on resursseja ja erikoisosaamista toteuttaa kotimaisia, räätälöityjä ja brändättyjä digital signage mainosvälineitä sekä visuaalisen viestinnän ratkaisuja sarjatuotantona myös kansainvälisille markkinoille.


244 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page