top of page
Etsi
 • Marko Ertunc

72m DiLED® LED-laitamainoksia


Toimitimme Joensuun Kataja Basket ja Loimaan Bisons -koripallojoukkuille 36m leveät DiLED® laitamainosratkaisut, jotka ovat käytössä jo seurojen seuraavissa kotipeleissä. Alla esittelyvideo asennuksesta ja ratkaisusta.

Kataja Basket vs. Lisbo Benefica

EuroChallenge -peli Joensuussa 18.11.2014, klo:18:30

Bisons vs. Salon Vilpas

Korisliiga -peli Loimaalla 21.11.2014, 18:30

DiLED® LED-laitamainosratkaisu

Loimaan Bisons otti meihin yhteyttä keväällä 2014. Koripalloseura etsi kustannustehokasta liikuteltavaa LED-laitamainosratkaisua koripallokentän staattisten ja pahvisten laitamainoksien tilalle. Joukkueella on kymmeniä yhteistyökumppaneita, joiden mainoksia haluttiin esittää näyttävästi pelien aikana. Myös Kataja Basketilla oli samanlaisia tarpeita.

Aloitimme suunnittelemaan ratkaisua seuroille ja otimme tavoitteeksi valmistaa sisäkäyttöisen laitamainostekniikan, jonka kirkkaus riittää urheiluhallissa videoseinäkäytössä ja jota on ketterä liikutella. Laitamainoksen pikselitiheydeksi valittiin 10mm. Nyt seurojen yhteistyökumppanien mainokset erottuvat terävästi koripallokentän toiselle puolelle ja mainokset näkyvät kirkkaasti myös kauemmas katsomoiden takariveille.

DiLED® A90 PH10 LED-laitamainosratkaisu urheiluhalliin

Optimoinnin pohjalta valmistui DiLED® A90 PH10 -tuote, joka on kustannustehokas ja suorituskykyinen LED-laitamainostuote urheiluhallien ja areenoiden tarpeisiin. Ratkaisumme sopii kaikkien sisäpelikenttien laitamainokseksi.

 • Pehmeä kumi- tai kestävä muovimaski

 • Pikselitiheys 10mm

 • LED-pikselit 3in1 SMD3528

 • Lähin katseluetäisyys 10m

 • Virkistystaajuus 1920Hz

 • Kirkkaus 1500cd/m2

 • Katselukulma 140° x 140° (kuminen maski kaventaa noin 20°)

 • Kabinetin resoluutio on 96px x 96px

 • Kabinetin asennuskulmaa voidaan säätää 0° – 15°

 • Kabinetin mitta on 960mm x 960mm x 96mm

 • Kabinetin päällinen on pehmustettu

 • Kabinetin paino on 35Kg

 • Laitamainoksen keskimääräinen virrantarve on 200W/m2

 • Laitamainoksen suurin virrantarve on 550W/m2

DiLED® kuljetuslaatikot

Laitamainosratkaisuun suunniteltiin myös kuljetuslaatikot. Nyt LED-laitamainokset, ohjausjärjestelmät ja kaikki kaapelit kulkevat kestävissä kuljetuslaatikoissa. Koko ratkaisu voidaan liikutella seurojen mukana pelimatkoille tai tarvittaessa varastoida kun seura jää pelitauolle.

DiLED® LED-laitamainosratkaisun toimitus, testi ja käyttökoulutus

Palveluumme sisältyi testiasennus, jonka yhteydessä toteutettiin asiakkaan sisällön testaus sekä käyttökoulutus seurojen edustajille.

Käyttökoulutus sisälsi perehdytyksen ratkaisun oikeaoppiseen kasaamiseen sekä purkamiseen, kaapelointiin ja sisällön syöttämiseen sekä esittämiseen. Perehdytyksen avulla seuroilla on osaamista toteuttaa laitamainosratkaisun asentaminen sekä sisällön esittäminen itsenäisesti.

Nyt seuroilla on mahdollista myös vuokrata ratkaisu toisille seuroille tai kotihallin muuhun käyttöön, joka edistää myös varainhankintaa.

Mukautuva resoluutio ja erilaisia esittämistapoja

Molemmilla seuroilla oli samanlaiset tekniset tarpeet mutta erilaisia sisällön esittämisen toiveita. Seurojen laitamainokset ohjelmoitiin toistamaan erilaisia sisältöjä toiveiden mukaan.

Loimaan Biisonien laitamainoksessa käytetään kahta erilaista resoluutiota. Päätymainoksissa esitetään 384px x 96px. Pitkällä laidalla esitetään 960px x 96px kokoisia mainoksia.

Kataja Basketin laitamainoksen päädyissä sekä pitkällä laidalla käytetään yhtä resoluutiota 384px x 96px.

Laitamainoksissa voidaan esittää videoita sekä valokuvia. Valokuvien vaihtumistyyli ja nopeus voidaan ohjelmoida sekä ratkaisun esittämisresoluutiota voidaan muuttaa halutessa. Laitamainoksessa voidaan esittää esimerkiksi yhtä mainosta joka toistuu koko laitamainoksessa ja vaihtuu yhtä aikaa tai useita eri mainoksia jotka vaihtuvat eri aikaan.

Tehokkaampi ohjaus- ja esitysjärjestelmä

Ratkaisuun voidaan lisätä myöhemmin myös tehokkaampi ohjausjärjestelmä, jolla voidaan esittää koko laitamainoksen leveää sisältöä. Tehokkaammalla ohjausjärjestelmällä voimme esimerkiksi esittää videota, jossa koripallo pomppii kentän toisesta päästä toiseen päähän 36m leveässä mainoksessa.

DiLED® on Suomalainen tuotemerkki

DiLED® on Suomalainen tuotemerkki. Tutustu lisää DiLED® ratkaisuihin, tuotteisiin ja palveluihin klikkaamalla tästä DiLED® -kotisivuille.

Digitaalista laitamainontaa

Digitaalisella laitamainosratkaisulla voimme vaihtaa pelikenttien laitamainokset dynaamisesti nappia painamalla tai ajastaa niiden vaihtuminen automaattiseksi. Suunnittelemme ja toteutamme urheiluhallien, stadiumien sekä areenoiden laitamainos- ja videoseinäratkaisuja, jotka lisäävät mainosmyyntiä sekä tuovat katsomolle visuaalisia elämyksiä. Toteutamme laitamainos- ja videoseinäratkaisuja myös ulkokäyttöön.


193 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page