top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Kauppakeskus Valkean LED-screen


Toteutimme huhtikuussa Oulussa Kauppakeskus Valkeaan 16.5m2 kokoisen DiLED® P6 LED-screen -videoseinän. Katso yläpuolella näkyvä Youtube

-video avajaisista.

Kauppakeskus Valkea on uusi tyylikäs Arinan rakennuttama kauppakeskus Oulun ydinkeskustassa. Kauppakeskuksen läpi kulkee kesäkatu, joka on täysin katettu kävelykatu ja on aina auki. Uusi videoseinä on asennettu kesäkadun varrelle kauppakeskuksen seinää vasten ripustamalla esiintymislavan yläpuolelle.

Edestä asennettava ja huollettava LED-screen

Ratkaisu on suunniteltu sekä rakennettu niin, että asensimme koko videoseinän edestä päin. Videoseinä on myös täysin edestä huollettava. Kaikki kaapelit kulkevat LED-screenin rakenteen sisällä ja kokonaisuus näyttää siistiltä.

Älykäs automatisoitu LED-screen kytkin ja skaalain

Videoseinä on optimoitu sisäkäyttöön kauppakeskuksen mainoksien esittämiseen ja LED-screeni on varustettu lisäksi älykkäällä skaalaimen sekä kytkimen yhdistelmällä. Skaalain-kytkimeen voi liittää useita ulkoisia kuvanlähteitä, joka mahdollistaa videoseinän käyttämisen myös erilaisissa tapahtumissa lavasteena. Kauppakeskuksen lavalla esiintyvä artisti tai tapahtumatuottaja voi esimerkiksi tuoda mukanaan oman tietokoneen, mediaserverin tai muun kuvanlähteen, joka on helppo kytkeä järjestelmään. Skaalain on ohjelmoitu muokkaamaan uudesta kuvanlähteestä tulevan kuvan videoseinälle sopivaksi automaattisesti.

Automaattinen ja manuaalinen kirkkauden säätö

LED-screenin kirkkautta hallitaan automaattisella valosensorilla mutta se voidaan myös ohittaa manuaaliseksi. Näin esimerkiksi kuvattavia tapahtumia varten videoseinän kirkkautta on helpompi säätää sopivaksi myös kameroita varten.

Genlock ja DMX -ohjaus

Kuvattavia tapahtumia varten skaalaimessa on myös Genlock -toiminto, jolla videoseinän sekä videokameroiden virkistystaajuus voidaan synkronisoida. Skaalainta voidaan komentaa myös DMX-protokolalla, joka mahdollistaa videoseinän kirkkauden säätämisen suoraan valopöydästä.

Vastuullinen kumppani

Ratkaisu on toimitettu kauppakeskukselle viiden vuoden huoltosopimuksella, joka tarkoittaa, että vastaamme ratkaisun teknisestä toimivuudesta seuraavan viiden vuoden ajan. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaalle mahdollisimman helppo, monipuolinen ja valvottu ratkaisu. Kun vastaamme toimituksen lisäksi teknisestä ylläpidosta varmistamme, että kaikki mahdolliset ongelmatilanteet ratkaistaan ja korjataan nopeasti joko paikan päällä tai etä-hallintamme kautta.

Etsittekö luotettavaa ja kokenutta LED-screen toimittajaa?

Olemme kokenut ja luotettava LED-screen sekä videoseinien asiantuntija.

Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti pienissä ja suurissa

LED-screen ratkaisuissa vuodesta 2009. Ratkaisujamme käytetään joka

päivä ympäri Suomea mainostamiseen sekä tapahtumissa show-lavasteina.

Kun etsitte toimittajaa joka ottaa ja kantaa vastuun visuaalisen viestinnän tekniikasta ottakaa yhteyttä ja kertokaa kuinka voimme auttaa. Olemme palveluksessa!


128 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page