top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Ulkonäyttö Bowling Housen katolle


Toteutimme loppuvuonna 2015 Nurmijärven Bowling Housen suuren noin 14m2 kokoisen DiLED® P10 ulkonäytön keilahallin katolle.

Nurmijärven Bowling Housen keilahalli on monipuolinen keilaus- ja viihdekeskus sekä ravintola. Keilauksen lisäksi Bowling House tarjoaa biljardi- ja snooker-pöytiä sekä kesäisin ulkoa löytyy minigolfrata. Hallissa järjestetään myös erilaisia yritysiltoja sekä tapahtumia.

Herätä huomiota vilkkaassa risteyksessä

Bowling House sijaitsee Nurmijärven keskustan läheisyydessä vilkkaan risteyksen vieressä, josta yrittäjä Kimmo Ahonen sai idean. Omia tapahtumia sekä palveluita kannattaa mainostaa näkyvästi risteyksen asiakasvirroille. Ratkaisuksi Kimmo etsi digitaalista näyttötaulua sillä myös muita paikallisia yrityksiä kiinnosti mainostaa risteyksen liikennevaloissa seisoville autoilijoille.

Kustannustehokas, kirkas ja kestävä ulkonäyttö

Kimmo otti yhteyttä ja antoi meille haasteen. Ratkaisu piti valmistaa kustannustehokkaasti ja sen piti olla kirkas, jotta mainokset erottuisivat selvästi 50m päässä liikennevaloissa seisoville autoilijoille. Neuvottelujen ja kartoituksien jälkeen ratkaisuksi valikoitui DiLED P10 A88 DIP-led-pikseleillä varustettu ulkokäyttöön tarkoitettu kabinetti-malli, joka on kirkas, kestävä ja kustannustehokas.

Kun uusi ulkonäyttö valmistui, se asennettiin lähes tasakattoisen keilahallin katolle teräsrakenteilla, jotka on pultattu kiinni hallin katon kantavaan rakenteeseen.

Kustannustehokasta näkyvyyttä

Nurmijärven Bowling Housen ratkaisu on kustannustehokas esimerkki, kuinka nykyaikaisella digitaalisella tekniikalla voidaan korvata olemassa olevia staattisia valomainoksia. Kun tavoite on puhutella asiakasvirtoja huomiota herättävästi ja vaihtaa mainoksen viestiä vähintään kerran viikossa, staattisien valomainoksien digitalisointi on pidemmällä aikavälillä erittäin kustannustehokasta. Investointi palautuu nopeasti kun mainoksien päivittäminen onnistuu jopa nappia painamalla ja valovoimainen mainos tuo lisää näkyvyyttä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää kuinka sinunkin valomainos voidaan digitalisoida

kustannustehokkaasti. Palvelemme mielellämme!


110 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page