top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Joensuun esitystekniikan Gurut valitsivat DiLED® LED-screenin


Dig-it Digital & Intelligent™ ja Guru Entertainment & Security Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen 20m2 kokoisen DiLED® LED-screen

-ratkaisun toimittamisesta Joensuuhun tulevalle kesäkaudelle 2016.

Alla lyhyt video kuinka Gurut toteuttivat kesällä 2016 Go 90´s -tapahtuman päälavan takaseinän toimittamallamme ratkaisulla.

Esitystekniikan toimittaja festivaaleille, kiertueille ja yrityksille

Guru Entertainment & Security Oy on Itä-Suomen johtava esitystekniikan toimittaja. Guruilla on pitkä historia vaativien esitystekniikkaratkaisujen toteuttamisesta isoissa tapahtumissa ja festivaaleissa sekä kiinteissä asennuksissa, kuten ravintoloissa, kirkoissa ja kylpylöissä. Gurut myös keikkailevat ahkerasti tunnettujen artistien kiertuetekniikan toteuttajana sekä tuottavat erilaisia tapahtumia.

Gurujen asiakkaita ovat esimerkiksi festivaalien järjestäjät, tapahtumatuottajat, kauppakeskukset, messuosastojen rakentajat, yökerhot ja erilaiset tapahtuma-areenat joille Gurut toimittavat äänentoisto-, valaistus- sekä lavastusratkaisuja.

"Toiminnan kasvaessa on luonnollista ottaa valikoimiin myös suuret led-screenit. Näyttävät digitaaliset led-screenit ovat entistä enemmän huomion keskipisteessä kauppakeskuksissa, yökerhoissa ja suurissa yleisötilaisuuksissa, kuten festivaaleilla sekä erilaisissa urheilutapahtumissa" kertoo Gurujen toimitusjohtaja Pasi Hämäläinen.

Gurut valitsivat kotimaisen LED-screen toimittajan

Suuren led-screenin hankinta on merkittävä investointi ja Gurut kilpailuttivat useita ulkonäyttö- ja screeni-toimittajia Suomesta sekä Euroopasta. Gurut valitsivat toimittajaksi kotimaisen ja Helsingissä päämajaansa pitävän Dig-it Digital & Intelligent™ -yrityksen, joka toimittaa led-näyttöjä sisä- ja ulkokäyttöön DiLED® -tuotemerkillä.

"DiLED:llä on laaja kokemus LED-screenien toimittajana ympäri Suomen. Lopulliseen hankintapäätökseen vaikutti tuotteiden laatu sekä aidosti kotimainen palvelu, joka tarkoittaa, että tekninen tuki on lähellä ja nopeasti tavoitettavissa" sanoo Pasi Hämäläinen.

DiLED:in ratkaisuasiantuntija Marko Ertunc on tyytyväinen Gurujen osoittamaan luottamukseen. Gurujen valitsema ratkaisu tuo Joensuun ja Itä-Suomen käyttöön maailmanluokan LED-screenin, joka soveltuu hyvin ulkoilma-festivaalien päänäytöksi, lavan takaseinäksi tai

sisäkäyttöön erilaisiin pienempiin tapahtumiin.

Joensuusta kaikkialle Suomeen

Ratkaisu on nopea kasata ja purkaa ja sitä on helppo siirtää, joten uusi led-screen liikkuu helposti kaikkialle Suomeen missä tarvitaan laadukasta visuaalisen viestinnän ratkaisua.

Monipuolinen, kestävä ja näyttävä ratkaisu

"Gurujen Led-screen tekniikkaan on valittu laadukkaita komponentteja joilla varmistetaan hyvä kuvanlaatu ja vakaa toimivuus sekä pitkä ikä. Led-screenin pikselitiheys on 6.25mm, joka tarkoittaa, että Gurujen ratkaisua voi käyttää myös messuosastoilla esimerkiksi mainosvideoiden esittämiseen. ”Ratkaisu soveltuu mihin vain graafikan ja liikkuvan kuvan esittämiseen kun katseluetäisyys on vähintään kuusi metriä" kertoo Marko Ertunc.

20m2 LED-screen nostinjärjestelmällä

Gurujen uusi DiLED® LED-screen koostuu 56:sta yksittäisestä 60cm x 60cm LED-verhopaneelista, joista voidaan rakentaa yksi suuri 5.4m x 3.6m kokoinen tai kaksi pienempää 4.2m x 2.4m kokoista videoseinää. Paneeleista voi myös rakentaa erilaisia matriiseja tai useita vielä pienempiä näyttökokonaisuuksia. Vain mielikuvitus on rajana. Uusi ratkaisu taipuu todellakin kaikenlaisiin visuaalisiin esitystarpeisiin varsinkin kun paketissa on mukana myös alumiinitrusseista valmistettu nostinjärjestelmä, jolla videoseinän voi nostaa kuuden metrin korkeuteen.

Gurut tarjoavat DiLED® -palveluita ja tuotteita Itä-Suomessa

DiLED® ja Gurut aloittavat myös laajemman yhteistyön. Gurut tulevat saamaan kattavan koulutuksen DILED-videoseinäratkaisujen asentamiseen ja huoltamiseen. Yhteistyösopimuksen myötä tavoitteena onkin palvella DiLED:in sekä Gurujen asiakkaita yhdessä entistä paremmin visuaalisen sisällön esittämisen tarpeissa erityisesti Itä-Suomessa.

Vuokraa uusi LED-screen Itä-Suomessa

Gurujen uutta videoseinää voi vuokrata erilaisiin tapahtumiin ja kiertueille heti. Ratkaisu on käytettävissä kesäkuun puolesta välistä eteenpäin.

Tiedustelut:

Pasi Hämäläinen

base@gurut.fi

+358 44 3303347

Etsitkö kiinteää tai liikuteltavaa LED-screen ratkaisua?

Kun etsit ledi screeniä kiinteään asennukseen tai kiertuekäyttöön, ota yhteyttä.

Tiedustelut:

Marko Ertunc

marko@dig-it.fi

+358 44 2126522


258 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page