top of page
Etsi
  • Marko Ertunc

Lauttiksen Digital Signage ratkaisu


Toteutimme Kauppakeskus Lauttiksen digital signage -ratkaisut ja konseptoimme mediamyynnin Marraskuussa 2016.

Kauppakeskus Lauttis

Kauppakeskus Lauttis on uusi YIT:n rakentama kauppakeskus Lauttasaaren

keskustassa. Lauttis on tärkeä liikenteen solmukohta Larulaisille ja sen asema vahvistuu, kun Länsimetro avataan. On arvioitu, että Lauttiksen kautta ja läpi tulee kulkemaan päivittäin 20 000 ihmistä.

Lauttiksesta löytyy viihtyisiä ravintoloita ja tärkeitä palveluita, kuten

posti, päivittäistavarakauppoja, kioski, apteekki ja muita erikoisliikkeitä.

Lauttiksen digital signage -ratkaisu

Lauttis etsi näyttävää ja kustannustehokasta digital signage -ratkaisua, jolla pystytään puhuttelemaan ohi kulkevia ihmisiä sekä opastamaan heitä

nykyaikaisesti. Yrityksemme valittiin kokonaisratkaisun suunnittelijaksi ja toteuttajaksi kilpailutuksen päätteeksi.

Suunnittelu toteutettiin yhteistyössä kohteen arkkitehdin ja kauppakeskuksen omistajien kanssa joilla oli näkemystä sekä toiveita miltä ratkaisun tulisi näyttää. Suunnittelimme ja esittelimme erilaisia vaihtoehtoja joiden perusteella valittiin lopullinen kokonaisuus.

Lauttis avattiin aikataulussa 1.12.2016. Alla lyhyt videomme edellisen illan kutsuvieras-juhlatilaisuudesta.

Digital Signage -ratkaisuistamme yleisesti

Digital Signage -ratkaisuissamme tärkeässä roolissa on ympäristön ymmärtäminen kokonaisuutena, ihmiset joita halutaan tavoittaa sekä sisältö jolla heidän huomion saa tavoitettua. Suunnittelemme näiden muuttujien perusteella kuhunkin kohteeseen parhaiten sopivan ratkaisun.

Kosketusnäytöt

Valitsimme Lauttikseen 65” kokoiset FullHD -kosketusnäytöt. Normaalia hieman suuremmat näytöt näkyvät hyvin ja herättävät huomiota myös vilkkaan liikenteen keskellä.

Vuorovaikuttava karttaopaste

Kun näyttöön kosketetaan, mainosnäyttö siirtyy välittömästi vuorovaikuttavaan opaste-tilaan, josta löytyy kaikki Lauttiksen myymälät, palvelut ja esimerkiksi reaaliaikainen bussiaikataulu Lauttiksen viereiselle pysäkille. Opasteesta voi hakea myös yksittäisien yrityksien ja liikkeiden tarkempia tietoja, kuten yhteystiedot.

Mainosnäytöt

Kun kukaan ei kosketa näyttöä, näytöillä näytetään koko ruudun kokoisia mainosvideoita ja valokuvia, jotka voidaan ajastaa näyttökohtaisesti.

Yksinkertaisesti tyylikäs

Näytöt on asennettu seinää vasten ja kehystetty yksinkertaisesti mikä on tyylikästä ja myös kustannustehokasta.

Videoseinät

Lauttiksessa oli tilaa muutamalle isommalle mainospinnalle, jotka päätettiin toteuttaa näyttävästi DiLED® LED-screen -tekniikalla ja P3 pikselitiheydellä.

Torikerroksen LED-screen

Lauttiksen torikerroksessa katutasossa on yksi noin 3.3m x 1.9m kokoinen DiLED P3 LED-screen -videoseinä.

Marketkerroksen LED-screen

Lauttiksen alakerran marketkerroksessa ja tulevan metroaseman vastapäätä liukuportaiden yläpuolella on toinen noin 2.8m x 1.4m kokoinen DiLED P3 LED-screen -videoseinä.

DOOH-mediamyynti

Uusi mielenkiintoinen palvelumme on DiPOINT™ -konsepti, jolla

tarjoamme kauppakeskukselle mahdollisuuden ulkoistaa omistamiensa kiinteistöjen digital signage -verkostojen mediamyynti kannattavasti.

Lauttis on ensimmäinen kauppakeskusasiakkaamme, joka valitsi yrityksemme toteuttamaan myös kohteen mediamyynnin.

Hallittu palvelukokonaisuus

Lauttis halusi ulkoistaa koko digital signage -verkoston, tekniikan, ohjelmiston, ylläpidon, sisällön ja median myynnin. Yrityksemme tarjoaa nämä palvelut yhdellä palvelusopimuksella ja vastaa ratkaisun toimivuudesta

koko sen elinkaaren ajan.

DiPOINT™ ulkomainontaa

Tervetuloa tutustumaan tarkemmin uuteen DiPOINT™ ulkomainos -konseptiin dipoint.fi -kotisivuilla.

Asennamme, huolehdimme ja operoimme

Olemme vuosien ajan toteuttaneet asiakkaillemme erilaisia vaativia teknisiä kokonaisuuksia televisiostudioista kauppakeskuksien digital signage -ratkaisuihin. Olemme tuottaneet myös paljon sisältöjä erilaisiin infonäyttöihin, kosketusnäyttöihin ja videoseiniin. Nyt olemme julkaisseet DiPOINT™ -konseptimme jolla palvelemme myös mediatuottoja tavoittelevia asiakkaitamme.

Vuonna 2017 tulemme entistä enemmän panostamaan palvelukokonaisuuksiimme, joissa asiakkaamme saavat parasta palvelua ja yhdellä puhelinsoitolla digital signage -tekniikan, sisällöntuotannon sekä mediamyynnin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Omistatko kiinteistön jonka haluat mediallistaa tai etsitkö digital signage asiantuntijaa kumppaniksi? Tai haluatko kuulla lisää Lauttiksesta? Ota yhteyttä ja kysy - olemme palveluksessanne!


238 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page