top of page

 Kuva / Videoseinät

Tarjoamme ammattikäyttöön tarkoitettuja

videoseiniä vaativaan ympärivuorokautiseen käyttöön

kaikenlaisiin ympäristöihin sisälle ja ulos

Videoseinämme ovat suunniteltu yhtäjaksoiseen käyttöön vaativiin ympäristöihin sisälle tai ulos. Tarjoamme useita erityylisiä ja kokoisia malleja jotka voidaan asentaa suoraan seinää vasten, 

koteloida tai pystyttää liikuteltavan telineen päälle.

Tarjoamme ammattikäyttöön tarkoitettuja kirkkaita ja energiatehokkaita videoseinänäyttöjä

eri vahvuisilla kehyksillä. Sopiva näyttö valitaan kohteen ja asennusympäristön vaatimien ominaisuuksien perusteella. Videoseinän etu on suuri resoluutio jonka tehokkaaseen hyödyntämiseen tarvitaan tehokas mediaserveri tai tietokone riittävällä määrällä näytönohjaimia.

 

Käyttökohteesta riippuen videoseinän koko, signaalin ketjutus, kehyksen vahvuus, resoluutio, kirkkaus ja muut ominaisuudet optimoidaan asiakkaan tarpeen ja käyttötarkoituksen mukaan.

Jos videoseinää katsotaan hyvin läheltä suosittelemme kapeakehyksisiä videoseinänäyttöjä.

Jos videoseinää katsotaan kauempaa kuin 3m, halutaan saumaton kuvapinta tai asennuskohde on näyteikkuna tai muu hyvin valoisa ympäristö, suosittelemme tutustumaan LED-tekniikkaan toisena vaihtoehtona.

 

Tutustu klikkaamalla tästä tarjoamaamme LED-tekniikkaan.

Muotoilu, viimeistely ja tekniikka räätälintyönä

 

Työskentelemme sujuvasti teräksen, alumiinin, rosterin, lasin ja puun sekä näihin

eri materiaaleihin erikoistuneiden seppien kanssa. Näin videoseinien kehyksen, kotelon tai liikuteltavan telineen muotoilu, mittasuhteet, pinnan viimeistely, näyttötekniikka, kosketustekniikka ja ohjaustietokone voidaan kaikki räätälöidä asiakkaan ympäristöön ja funktioon sopivaksi.

 

Kun tarvitset lisätietoa ota yhteyttä, autamme 
mielellämme.
bottom of page